Tavlor.

Publicerat - 2014-09-16 @ 14:35:00
Idag fick jag äntligen inramad Mileas sifferaffisch från Lagerhaus så nu sitter den på väggen. Har så svårt för tavlor, finns för mycket att välja mellan så kan aldrig bestämma mig och gillar inte att skruva hål eller spika i väggarna i onödan, därför det ännu är så tomt på sånt här hos oss. Men nu då jag fick Mileas fixad, så måste jag ju bara tag tag i saken och beställa hem något åt Novalie också. Var ju trots allt henne jag lovat bokstavs
-och siffertavlor först. Tror det kommer bli en från den här sidan faktiskt; :)
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tröttheten

Publicerat - 2014-09-10 @ 15:36:20
Det har varit ett långt uppehåll. Tid för blogg finns inte, och jag har blívit usel med kameran! Vet inte om jag fotat med den mer än vid några speciella händelser i sommras. Borde skärpa mig med tanke på barnens fotoböcker, och speciellt för Milea som började gå lagom till sommarn och som växer i raketfart! Ingen bebis här mera.
 
Sista tiden har varit en sämre period. I sommar började jag motionera flitigt och springa flera dagar i veckan. Sedan blev det förskolestart för Novalie, och knappt hann hon börja innan vi var sjuka mer eller mindre hela familjen, och så har det fortsatt! Alla har varit däckade i feber och förkylning. Själv har jag klarat mig undan febern, men vete sjutton om det är någon seg förkylning, eller vete vad, för sista tiden har jag inte alls mått bra!
 
Haft huvudvärk mer eller mindre i flera veckor, (och jag brukar inte ha huvudvärk!), jag är ständigt trött och har även märkt senaste veckan att jag blir andfådd bara för jag är igång med exemplevis dammsugarn i fem minuter. Jag sover mina 6-9h varje natt, är sällan uppe längre än till midnatt, mitt hb då jag mätte det på jobbet var hyfsat och likaså sockervärdet. Skulle jag inte ha preventivmedel och mens så kunde man säkert med alla andra positiva svar säga att jag kanske är gravid, men NO NO! Så nästa vecka skall jag till läkaren. Typiskt nog så verkar huvudvärken ha släppt, men denna trötthet och orkeslöshet tar verkligen musten ur mig ännu. Vill så mycket, men orkar så lite. Får kämpa för varje dag för att göra "det man ska". Minns inte heller att jag skulle haft "höstdepp" ? Men det reder väl sig! Vill bara ha min energi tillbaka.