GOTT NYTT 2011

Publicerat - 2010-12-31 @ 16:35:08
Jo, så hoppas vi här! Finns inget jag längtat så mycket efter som att lämna detta år bakom mig. Även om det i slutet rett upp sig och en del saker blivit så mycket bättre än man först trodde. Gäller att ta en dag i taget och försöka finna glädje i det. Mina vänner har varit ett fantastikst stöd och jag är så glad och tacksam för det ni givit mej och orkat med mig. ;) Är också otroligt tacksam över en del bekanta som kommit att stå mig ännu närmare och nu också kan räknas till de få guldkornen man ALLTID vet vart man har. <3

Min lilla prinsessa, Novalie, du ska veta att du också är väldigt omtyckt och framför allt älskad. Tack vare dej lever jag i nuet och det finns inget som slår de dagar jag får hämta dej på dagis, och du lika nöjd som när jag lämnar dej där, kommer springande mot mig och ropar: "mamma" så det hörs över hela gården, och bara vill upp och kramas. ÄLSKAR DEJ SÅÅÅ och kommer ALLTID finnas där för dig. Jag hoppas du får växa upp till en självständig individ med egna mål och drömmar. Och att du alltid följer ditt hjärta och det som känns rätt för dej. Du är mitt ALLT. <3

MED DETTA SAGT ÖNSKAR JAG MINA VÄNNER & FAMILJ; GOTT NYTT ÅR ! <3

Lite besök

Publicerat - 2010-12-19 @ 20:38:31
Imorse hade vi sovmorgon. Klockan var 7.37 när Novalie, med sina två favorit goosedjur, kom tassande från sin säng för att lägga sig brevid mig i den bäddbara soffan. Vi somnade båda om och sov till lite efter 10. Sen har vi haft en riktigt slappardag och hållit oss inne. Det har lekts med de nya leksakerna, kollats Pippi på dvd och kramats. Vid 18-tiden kom Sophie och Åsa ut och vi smaskade i oss resterna av gårdagens födelsedagstårta, och en cheesecake som Åsa gjort. Nu sover prinsessan och själv tänker jag också krypa till kojs inom en timme. Är så stolt över mig själv då jag äntligen börjat komma i säng i tid om kvällarna. Bäst att vila ut nu så man orkar med allt program denna vecka. Jul är tid för umgänge med nära och kära, och det bästa av allt är att två av dem som inte bor så nära mera kommer hem. I can´t wait! <3

TVÅ LJUS

Publicerat - 2010-12-18 @ 19:34:26
Då var den andra födelsedagen avklarad. Godast av alla sötsaker, och det ända som gick ner var typ "bolla" (chokladbollar). Ljusen på tårtan fick mamma blåsa ut, även om vi i ett svagt ögonblick just och just själv ville prova, innan  ögonen igen föll på "bolla" och det skulle vara mer sådana. Paketöppningen var spännande, och några nya favoriter är "rittavlan, brios röda kokset och "båten" (pulkan).




Grattis på 2-års dagen älskade Novalie. <3

ensamhet

Publicerat - 2010-12-07 @ 21:25:02
Just nu saknar jag och önskar inget annat än en varm och trygg famn att krypa upp i. Någon som älskar mig lika mycket som jag älskar han. Vill känna kärlek, äkta kärlek. Tur jag har Novalie, min solstråle. Men nog f-n skulle en man vara skön att ha! En riktig man.

Motgångar

Publicerat - 2010-12-03 @ 13:13:20
Jag har stött på flertal motgångar i mitt liv. Och det är när jag möter dessa som jag är tacksam att jag haft föräldrar, speciellt mamma, som lärt mig att det finns något som heter empati och det är inget man ska skämmas för att visa. Man ska heller inte känna sig tvingad att stänga in sina känslor eller inte få uttrycka dem. Vi har fått känslor för det är meningen att vi ska kunna känna och tänka efter. Man kan inte köra på i 110% och tro att om det skiter sig så städar någon annan upp efter dig. Du är alltid själv ansvarig för dej själv och dina handlingar. De problemen kan du inte lägga över på någon annan. Problem ska man ta itu med genast, inte stänga in. Man måste kunna prata om det som är hopplöst, svårt och jobbigt annars kommer det mot dig igen förr eller senare. Ju förr du pratar om det, ju förr kan du bearbeta och släppa det.

Den dagen du tappar bort dig själv helt för någon annan, eller behöver någon för att hitta dej, är en stor varningsklocka.

Se till att ha ett nätverk med vänner och familj omkring dej, som kan både lyssna och prata med och för dig. Se till att det är personer du uppskattar och trivs med. Att du kan vara dig själv. Då kommer du gå långt!

Man har bara ett liv och det stavas; MITT LIV!

Nina Lassander - 1000 MÄN

Publicerat - 2010-12-02 @ 19:34:44


En låt som fastnat då man "tvingas" lyssna på radio Vega i jobbet. Bra text detdär!