Löparen

Publicerat - 2013-08-04 @ 22:44:00
Min femte runda, eller var det den sjätte. Jag vet inte, men en sak är säker, inte trodde jag att jag plötsligt skulle få sådan lust att springa! Och så mycket tankar som hinner snurra på de där tjugo-trettio minuterna det tar. Skulle nog vara ikapp allt jag försummat bloggen med hästlängder om man fick tid att skriva ner allt. Men det har varit skönt att låta den vila. Kom i alla fall in med massor av ny energi och glädje efteråt, endorfiner endorfiner! I tell ya, du blir verkligen en bättre människa med det. Men nu känner jag ju mig själv så bra också att jag vet att med hösten, mörkret, kylan så kommer ursäkterna överväga fördelarna med varför jag ska ta den här rundan övervinna allt, om inte, jag skaffar mig en ordentlig "morot" - ett mål. Varför inte springa nice run nästa år, men då måste man väl ha ett lag? Och hur långt springer man själv då? Och vart hittar jag laget? Malin H, Carola S, Camilla V, är ni med? Eller någon annan. Tell me ;)

de snabba förändringsfaserna.

Publicerat - 2013-08-02 @ 11:45:56
Skrev ju för en tid sedan om "såret" på min läpp, som visade sig vara en godartad tumör. Eftersom den vägrat försvinna av sig själv, och ständigt blossar upp på nytt inom ett par veckor igen så fick jag en remiss för operation. I slutet av juni fick jag alltså meddelade om att jag är i kö, och borde få en tid för operation inom 2-3månader. Men två veckor sedan blossade det hela upp igen, och blev till en större "boll". Eftersom det var ett tag sedan den varit så stor, och jag vet att jag inte kommer kunna låta bli att knappra på det, och det då stör ännu mera, så ringde jag till VCS för att kolla om de visste något mer om min tid. Tyvärr hade de ännu inte satt in någon. Men då jag förklarade  hur den nu blossat upp sådär pass. och jag vet vilken process som väntar med blödningar och dylikt, lovade hon mig en tid så fort som möjligt om de skulle få en annullering. Knappt en vecka senare fick jag ett brev i postlådan med en tid, så på tisdag är det äntligen dags för operation! Hoppas då att jag skall slippa detta för gott, men vad tror ni har hänt med "bölden" nu då operation närmar sig;
 
  
 
Just det. Den är helt obetydligt kvar, sysn knappt vart den suttit, och såhär bra har det inte sett ut på min läpp på minst tre månader. (Var en bättre period veckan runt Mileas dop)  Då trodde jag också den skulle försvinna av sig själv, men istället blossade den igen upp ordentligt. Så återstår att se vad de säger på tisdagen, om de vill ge den en chans att försvinna av sig själv. Själv tror jag inte att det är annorlunda denna gång, att den säkert kommer igen, men för en gångs skull har den tajmat in sin egen utplåning perfekt, eftersom det imorgon blir ett mindre släktkalas på Bergö!