lite om senaste dagarna.

Publicerat - 2012-11-29 @ 12:08:14
Har inte hänt så mycket nytt här. Har precis som alla andra julpyntat huset, men lamporna åkta fram redan för en och en halv vecka sedan. I söndags fyllde vi på med tomtar, och igår kom lillajulgranen på plats. Idag har jag fått uppskruvat lite gardinstänger i spisrummet och hemmagymmet, på de fönster som går mot baksidan. Har mycket silver, vitt oh turkost i övriga huset, men här fick det bli rött. Passar bra och ger en varm känsla med allt det svarta och vita.
 
  
 
Funderar vi skall gå ut en liten sväng om en stund nu idag. Överallt på fb läser man om snö, men här har det inte kommit mer än någon flinga! Imorgon är vi bjudna på kalas då svärmor fyller år och på lördagskvällen skall vi på någon middag till ett par vänner. Ser fram emot det! :-) Annars tar vi det bara lugnt, och jag funderar fram och tillbaka om jag skall återgå till jobbet nästa vecka eller förlänga sjukskrivningen.. har så ont i ryggen vissa dagar så jag tror jag skall gå sönder, och sedan verkar det vara sammandragningar på G, men inga långa eller jättesjuka. Tror ändå jag skall testa jobba lite ännu.. Blir så långa dagar att gå hemma redan, och som sagt är jag ju känd för att hitta allt som borde piffas/fixas upp när jag är det! Både på gott och ont. ;)
Postat av: Malin

Ta hand om dig själv å magen och gå inte tillbaka till jobbet om det inte känns okej... Ingen tackar dig för att du jobbar ihjäl dej! Kan tänka att det är en hel del lyftande på sjukhemmet, så var försiktig :)

Svar: jag vet... :) är väl bara så envis och hoppas ännu på mirakel då det redde sig på 2v sjukskrivning förra gången och jag kunde jobba lite på 2v igen.. men sen inser jag nog också att det inte verkar vara lila lätt denna gång, tyvärr... för de dagar jag knappt gör nåt känns det bra, men gör jag lite mer (städa, gå upp och ner för trappan några gånger) känns det direkt. :( Angående lyft har vi inte så mycket faktiskt (är ju rehab), och där vi har det har de på arb.platsen från första början de fått veta om ens gravidtet varit måna att man inte ska behöva ta det. (och det är inte alla som skulle tänka så! :))
litenhimmel.blogg.se

2012-11-29 @ 13:29:48
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?