onsdag i bilder.

Publicerat - 2013-07-03 @ 20:33:00
  
  
Milea som sovit hela nätter i drygt en månad hade ett bakslag idag, halv fem låg hon pigg i sin säng och hade gymnastik med att lyfta upp fötterna i luften och gripa tag i tårna med händerna. Hon gör det hela tiden nu då hon hittat sina fötter. Trodde först klockan var sju, åtta då hon började ha ljud från sig så hela dagen har varit lite "upp och ner" idag då man äntligen tyckte man annars börjat få rutin på ätande och sovande. Märker än en gång hur bortskämda vi blev med Novalie som sov 11-12h pass från 6-7v ålder och typ alltid gjort därefter. Gångerna vi vakat med henne har nog gåt att räkna på en hand knappt. Men nu var det ju så att man inte skall jämnföra. :)
 
Dagen har annars igen varit rätt slö till en början. Var så glad då solen visade sig från morgonen, men då vi skulle gå ut som planerat efter lunch hade de mörka molnen åter dykt upp på himlen, det blåste som bara den och plötsligt öste regnet ner. Någon åska har vi däremot inte hört, trots att det lär ska ha åskat i "Nykabi", och inte heller har haglet som lär ska ha fallit i Kvevlax slagit oss. Nå, jag kom på att vi hade ett set med vattenfärg som blivit köpt för säkert året sedan, men aldrig använts, så plockade fram det och började måla. Vi kanske inte åstadkom några Picasso målningar, men man ju låtsas. :) Kort efter att vi var färdiga med målandet hade det klarnat upp igen, så nu på kvällskvisten då T kom ur jobb avnjöt vi glass ute på terassen innan vi gick en kort kvällspromenad. Oscar (hunden) hade vi med oss också. Stannade till en stund i parken som oftast, och Novalie träffades genast på en pojke från hennes avdelning på dagis som hon började leka med.
 
Nu är vi i alla fall inne igen. Yngsta barnet sover, och äldsta hänger med pappan i hemmagymmet. De såg inte varandra alls igår, då T var hem från jobbet först runt midnatt, så hon får vara uppe en stund ännu.
Postat av: Malin

Vi var ute med vagnen då regnet slog till och det åskade nog lite också :)

2013-07-03 @ 21:33:39
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?