sommarprojekt, vappen & ikea.

Publicerat - 2013-05-04 @ 08:22:00
Så hade en vecka passerat igen. Det har varit valborgsmässoafton och det betyder att vi nu vänt blad i kalendern och är nu redan inne i maj! En månad som börjat något blåsigt, och häromdagen vaknade jag så tidigt att jag även hann se ett par snöflingor falla, som tur var slutade det snabbt och ingen snö lämnade kvar. Vill verkligen det ska börja bli varmare nu så gräsmattan (det lilla vi har) får börja grönska och träden slå ut. Vi har en hel del projekt på gång här i sommar, så förutom att gräsmattan vi började fixa till ifjol nu skall bli färdig och sås in, så skall vi även börja bygga någon terrass. Skall få snickaren hit i veckan så får se då var vi startar. :)
 
 
 
    
 
Vappen firades med att i hade några vänner på besök på valborgsmässoaftons kväll. Vi hade grillpremiär, och killarna badade spa. På första maj tog vi en åktur till Kovjoki där vi kollade på får, lamm, hästar och självklart tog en tur med emmatåget. (Novalie pratar inte om annat än att hon vill vi ska åka tåg, flyg och båt, så nu fick hon ju göra en sak, även om det inte var något stort tåg.) Ballongen skippade vi eftersom hon hade fått en på marknaden i stan för bara någon vecka sedan.
 
Annars går dagarna mest åt att planera nästa helgs kommande dop som vi ska ha här hemma. Igår då jag ringde en vän berättade hon att hon tänkte ta en avstickare till Sverige, så hon frågade om jag ville ha hem något därifrån. Fick bli lite småplock från ikea, så nu har vi vas, dopskål och ljusdekoration fixade till dopet. Hoppas nu bara att dopskålen (se bild) inte är för liten! Men den var så fin och söt, och såg ut att kunna vara en sådan så då fick det bli det. :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?