värmen.

Publicerat - 2013-05-15 @ 21:53:09
  
Plötsligt var det nästan sommar. Idag har vi haft 20 grader hos oss, och vore det inte för min förkylning som ännu delvis sitter kvar så hade jag nog gått i t-shirt. Vågade i alla fall inviga sommarballerinorna och oij så skönt att slippa strumporna! Sen gillas det också att det är betydligt mindre som skall kläs på barnen då de ska ut. Milea har nu fått börja använda sin vårjacka och vi har skippat den ena mössan. :)
 
I vanlig ordning då vädret är bra försöker vi hålla oss utomhus, Novalie cyklar och jag tar vagnpromenad med Milea samtidigt. Däremot har den kombinationen inte fungerat så bra senaste två dagarna, då man de sista 500 metrarna hem fått släpa på både barnvagn och cykel då en viss dam skall trotsa och gnälla om allt då man bara vill hem efter det sedvanliga stoppet i parken. Fasar redan för morgondagen, och funderar ha en cykelfri dag med enbart häng på gården istället... inte roligt då grannar och alla man möter hör/ser vår konservation/utbrott då man försöker övervinna en fyraårings trots. Den som kan komma med tips på hur man lyckas bäst får gärna dela med sig.. ;)
 
Annars har vi haft en prima dag och till och med middagen serverades ute! Är så glad att få vara hemma just denhär tidpunkten på året. Hoppas bara värmen kunde hålla i sig eller fördelas jämnt under sommaren nu då, en lika kylig/regnig sommar som ifjol vill vi inte ha.
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?