Milea, ett år.

Publicerat - 2014-02-27 @ 19:33:00
Milea har hunnit fylla ett år ,och det har firats med närmaste släkten och faddrarna. Detta är vad som hänt i utvecklingen senaste tiden:
 
* hon har sedan en månad tillbaka börjat krypa ordentligt. Innan dess krälade hon sig fram med hjälp av armbågarna. Och det började hon med vid självständighetshelgen (6 dec).
* hon ställer sig upp och står mot allt som bara går (började för cirka tre veckor sedan), och  tog för någon dag sedan några enstaka steg med gå-vagnen då vi ställde henne vid den.
* säger mamma, pa (lampa) voff/vov (hunden) dä (där) ta-ta (tack-tack) go, (vassegod) och hi/hij (hej). Älskar att leka titt-ut och rulla/kasta  med boll. Vinkar och klappar händer..
* Äter gärna plockmat, och försöker äta själv med sked, men matas mest ännu. Dricker själv ur pipmugg/flaska om hon får ligga ner.
* Sover 11-12h/natt  i ett sträck om hon inte är flunssig. Och 2-3h på dagen (oftast ett pass numera.) Somnar själv med napp och snuttetrasa. 
* har två tänder uppe, två nere.
* glad, lite försiktig och världens charmigaste.
 
och måtten visade 9,275g och 75,5 cm vid ettårskollen.
 
  
Litet bildregn från senaste månaden...
Postat av: Malin

Anton 11,2 kg och 78 cm vid 1 år :)

Svar: Han e lång, men det ska ju pojkar helst vara även om det inte spelar roll i denhär åldern ännu :) Jag hade dessutom skrivit fel på Mileas längd. 75,5cm är rätt :)
litenhimmel.blogg.se

2014-02-28 @ 10:47:12
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?